Wij hebben een nieuwe dirigent!

Mijn naam is Esther Gotink-Van der Heijden en ik word vanaf september 2024 dirigent bij Vocaal Almen, iets waar ik erg naar uitkijk. Het leven deel ik met Bert en onze twee dochters Inge en Rinske. We wonen in het landelijke Delden, een buurtschap bij Vorden, in een oude woonboerderij. Omgeven door landerijen en diverse dieren, geef ik daar aan huis zangles in mijn muziekpraktijk Tonica.

In Utrecht en Nijmegen studeerde ik historische musicologie, cultuureducatie en koordirectie. Daarna heb ik mij bekwaamd in de natuurgeneeskunde/fytotherapie en werd ik coach voor met name musici met podiumangst en andere uitdagingen in hun loopbaan (EQA Practioner niveau NOBCO- geaccrediteerd).

Ik ben al dirigent van twee andere koren:  Mannenzangvereniging Inter Nos uit Groenlo en homomannenkoor Shansons uit Varsseveld. Verder ben ik auteur van twee boeken, waarvan het tweede (Ode aan de mannenkoren in de Achterhoek) komend najaar uit zal komen.

Naast het werk lees, moestuinier en kook ik graag. Als de omstandigheden goed zijn, ben ik met mijn parallactische spiegeltelescoop te vinden op ons donkere erf om de sterrenhemel te observeren.

© 2024  Vocaal Almen    -    Gebouwd door JdG