Vocaal: Better safe than sorry

16-3-2020
Helaas moest het bestuur van Vocaal besluiten om voorlopig alle activiteiten en repetities te staken vanwege het Corona-virus.

Vocaal: “Better safe than sorry”

 

Corona-uitstel

Het stukje dat wij instuurden hebben wij vlak voor de deadline van de Almenak moeten intrekken. Het ging over een spetterend Jubileumconcert dat wij eind mei zouden gaan houden, als afsluiting van ons 100-jarig bestaan.

Twee concerten met schoolkinderen, solisten en cantorij, en musici: strijkers, blazers, gastpianisten. En eigen geschreven en gecomponeerde stukken. Een stukje over hoe u daarvoor kaartjes kon bestellen. Dat alles gaat even niet door.

Helaas moest het bestuur van Vocaal besluiten om voorlopig alle activiteiten en repetities te staken vanwege het Corona-virus. Maar de vele voorbereiding is beslist niet voor niets geweest. We hopen op een goed moment in de toekomst met dit concertprogramma nog meer uw aandacht te trekken. Want dat is het voordeel van dit Corona-uitstel: ons Jubileumjaar gaat extra lang duren, u gaat nog van ons horen! We hopen op enig moment in 2021 ons voorgenomen concert te kunnen houden ...

 

Website

Nieuwe koorleden zijn ‘normaal gesproken’ altijd zeer welkom. Voor informatie over het koor en voor het laatste nieuws kun je ons volgen op onze website - eenvoudig te vinden onder Vocaal Almen: https://vocaal-almen.nl of neem even contact op met de secretaris.

 

Dank en tot ziens

Wij willen u en de Superrr hier graag bedanken voor de kaneelkoekactie die een heel mooi bedrag heeft opgebracht. Dat is fijn, het Jubileum brengt nu eenmaal veel extra kosten met zich mee.

Ondertussen zitten wij niet stil, onze CD met geliefde zang die wij afgelopen jaar opnamen, de laatste nummers in januari, brengen wij volgens plan binnenkort uit voor leden en sponsors.

Mogen wij elkaar binnenkort weer treffen, Corona-volente, ondanks de beperkingen die het virus ons oplegt, en hopelijk in goede gezondheid!

 


 

© 2022  Vocaal Almen    -    Gebouwd door JdG