Vrienden

De Vrienden van Vocaal Almen

Naast de contributie van de leden vormen de activiteiten door het jaar belangrijke inkomsten voor ons koor: plantjesmarkt, oliebollenverkoop, oranje- en kerstmarkt.

Daarnaast heeft ons koor vanaf het begin kunnen rekenen op trouwe ‘begunstigers’. Dankzij hun ondersteuning kunnen wij investeren in vakkundige zangcoaching en workshops om onze techniek en presentatie verder te ontwikkelen, zodat we elk jaar weer optredens kunnen verzorgen waarbij we jou, ons publiek, kunnen verrassen en ontroeren. Wij zouden het geweldig vinden als jij ons zou willen helpen om dit voort te kunnen blijven zetten. Hoe?

Word Vriend van Vocaal Almen!
Als Vriend van Vocaal Almen steun je ons koor en maak je het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven ontwikkelen en ieder jaar weer een bijzonder programma kunnen samenstellen. Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug!

Als dank voor je steun en betrokkenheid ontvang je:
• Een jaarlijkse nieuwsbrief per e-mail (zodat je op de hoogte blijft van wat we doen),
• Concertnotificaties per e-mail (wanneer er een concert bij jou in de buurt is),
• Een uitnodiging voor een speciale 'Vrienden van' repetitieavond.

Je kunt op elk moment van het jaar Vriend worden van Vocaal Almen en al vanaf € 10 per jaar!

Ja, dat wil ik!
Vriend worden kan op elk moment van het jaar. Vul daarvoor het bijgaande formulier in, lever dit in bij één van onze leden of stuur dit naar:
Secretariaat Vocaal Almen
p/a Het Erf 18
7218 AM Almen

Hier kun je het aanmeldingsformulier downloaden.

Mailen kan uiteraard ook: secretariaat@vocaal-almen.nl.

Je ontvangt dan van ons een bericht met de bevestiging van je Vriendschap. Vanzelfsprekend kun je de Vriendschap ook op elk gewenst moment weer stopzetten.

Een vrije gift kan natuurlijk ook
Draag je Vocaal Almen een warm hart toe, dan kun je ook altijd een vrije gift overmaken op ons rekeningnummer: NL69 RABO 0301407592, o.v.v. “Gift”.

Dank je wel!

 

© 2024  Vocaal Almen    -    Gebouwd door JdG