🌸🎶 Vocaal Almen heeft de lente ingeluid! 🎶🌸

24-3-2024
Op zaterdagavond 16 maart hebben we een muzikaal feestje gegeven. In een goed gevulde dorpskerk was in het kader van ‘Vocaal luidt de lente in’ een variatie aan muziek te horen van het klassieke Brahms tot het meer eigentijdse Baloe de Bruine Beer uit The Jungle Book.

Op zaterdagavond 16 maart hebben we een muzikaal feestje gegeven. In een goed gevulde dorpskerk was in het kader van ‘Vocaal luidt de lente in’ een variatie aan muziek te horen van het klassieke Brahms tot het meer eigentijdse Baloe de Bruine Beer uit The Jungle Book. Ook lieten leden van het koor zich horen in twee dubbelkwartetten. Alles met medewerking van Adriënne Althof, de vaste pianiste van het koor.
De avond was bovendien bijzonder, omdat het de laatste keer was dat Jettie Ouwehand ‘op de bok’ stond als dirigent. Koorlid Dorine Boerboom die de avond - gelardeerd met een vleugje humor - presenteerde, ging daar uitgebreid op in. Al met al was het een geslaagde avond, waar muziek, gemeenschap en vrolijkheid samenvloeiden tot een onvergetelijke ervaring voor iedereen die aanwezig was.

 

 

 


 

© 2024  Vocaal Almen    -    Gebouwd door JdG