Wij zoeken een nieuwe dirigent!

Word jij onze nieuwe dirigent?

Na zes jaar met hart en ziel ons koor te hebben geleid, neemt onze huidige dirigente afscheid vanwege persoonlijke omstandigheden. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste opvolger die ons vanaf september 2024 kan leiden en inspireren.

Wat zoeken we in jou?
We zoeken een enthousiaste, ervaren en professioneel geschoolde dirigent die het een uitdaging vindt om zangers met diverse muzikale achtergronden en niveaus technisch te begeleiden en samen te smeden tot een geheel. We verwachten niet alleen inspirerende leiding tijdens repetities en uitvoeringen, maar ook een bijdrage aan de vergaderingen van de muziekcommissie. Het koor kunnen begeleiden op de piano en ervaring met arrangeren zijn een pluspunt.

Wat bieden we jou?
Naast een warm welkom in ons gezellige koor, streven we ernaar om jouw ervaring en talent te belonen met een passend honorarium, gebaseerd op de adviestarieven van het koornetwerk Nederland.

Klinkt jou dit als muziek in de oren?
Neem dan voor meer informatie of je aanmelding contact op met onze secretaris, Irene Overheul, via irene.overheul@gmail.com. Of bel haar op 06 - 26 92 57 98.

Dirigent

© 2024  Vocaal Almen    -    Gebouwd door JdG